Andere Industrieën

Clever-CPL heeft een zeer uitgebreide expertise. Dus in welke industrie u ook werkzaam bent, wij bij Clever-CPL zullen altijd met u meedenken. Hierin denken wij mee met welke codeer of etiketteer oplossing het beste bij u past. Op basis van de informatie die u ons geeft denken wij op maat mee voor uw industrie.

Ons ruime assortiment aan printers en etiketteersystemen geeft ons de flexibiliteit om een totaaloplossing te bieden voor ieder vraagstuk. Denk hierbij ook aan transportbanden, complete etiketteerlijnen met weeg controle systemen of creatieve oplossingen die niemand anders kan bieden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een software oplossing waarbij er een koppeling moet komen met u bestaande ERP systeem en uw coderingsprinter? Clever-CPL kan u hierbij helpen.

Primaire verpakkingen

Voor het coderen van primaire verpakkingen leveren wij verschillende systemen. Wilt u een THT code of batchnummer coderen, dan is de Hitachi inkjetprinter geschikt voor uw toepassing. Wilt u voorbedrukte etiketten aanbrengen op uw producten en bent u op zoek naar een betrouwbaar systeem, dat met grote precisie en op hoge snelheid kan etiketteren? Dan kunnen wij u adviseren welk type Collamat etiketteersysteem het beste bij uw toepassing past.

Secundaire verpakkingen

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om rechtstreeks op dozen te printen, of is inktjet juist helemaal niet mogelijk? Clever-CPL heeft voor beide toepassingen een oplossing in haar assortiment. Een eenvoudige printer met HP cartridges van MSSC of Norwix biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks op dozen te printen. Wilt u juist meer informatie kwijt, dan is de Tiflex hoge resolutie printer meer geschikt voor u.

Indien het niet mogelijk is om op de doos te printen, dan hebben wij verschillende Print & Apply systemen van Collamat of Good Tech.

Palletlabelling

Voor het voorzien van de labels op uw pallets, bieden wij de meest geavanceerde palletlabelaar in de markt. De Good Tech label printer applicator, maakt het mogelijk om op één of op twee zijden etiketten aan te brengen op vaste of variabele hoogtes.

Indien u op zoek bent naar een éénvoudige standalone oplossing, dan bieden wij u ook printer aan van het merk Zebra, Sato of Novexx om uw etiketten te printen en handmatig aan te brengen.

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!