Eieren en eierdozen

Uw ei of eierdoos voorzien van een codering!

Code op een ei aanbrengen

Hitachi biedt een betrouwbare mogelijkheid

Het aanbrengen van een codering op een ei of eierdoos. U leest er hier meer over

Met de stijgende eis om voedselveiligheid en traceerbaarheid te waarborgen, is het belangrijker dan ooit om productgegevens op eieren te coderen. Dit wordt ook wel de “ei-code” genoemd. Hitachi biedt zowel Continuous Inkjetprinters als lasersystemen voor het coderen van eieren en eier-dozen. Deze printers beschikken over een gebruiksvriendelijke interface en bieden u contactloos coderen, hoog contrast, verschillende coderingen en lage kosten per code. Bovendien stelt de laser van Clever-CPL u in staat om haarscherpe, onuitwisbare coderingen aan te brengen. De betrouwbare kleinkarakter inkjetprinters van Hitachi zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en fouten in codering te verminderen. Kies voor Hitachi voor een betrouwbare, duurzame en efficiënte oplossing voor het coderen van eieren en eier-dozen. 

Eieren identificeren met klein karakter inkjet

Met een Continuous Inkjetprinter van Hitachi, ook bekend als kleinkarakter inkjetprinter, kunt u eenvoudig een code, tekst of logo op verschillende materialen en ondergronden printen. Deze printers beschikken over een intuïtieve interface en zijn gemakkelijk te onderhouden. 

Met de continuous inkjetprinter van Hitachi, kunt u eenvoudig uw eieren coderen en uw verpakkingen van een unieke code voorzien.

Voordelen

 • Contactloos printen 
 • Mogelijkheid om barcodes, 2D-codes, tekst en logo’s af te drukken 
 • Hoog contrast, zelfs op donkere ondergronden 
 • Kan op bijna alle materialen en ondergronden gebruikt worden 
 • Lage kosten per code 
 • Hoge snelheden haalbaar 
 • Uniek vloeistofsysteem zonder rommel of verspilling. 

Eieren coderen met laser

Optimaliseer uw productieproces in de eierindustrie met de laser machine van clever-CPL! Deze machine stelt u in staat om logo’s, barcodes, serienummers en andere variabele data op zowel stilstaande als bewegende materialen aan te brengen. Profiteer van haarscherpe, onuitwisbare coderingen, hoge doorvoersnelheid en minimale verbruikskosten. Kies voor laser coderen en verbeter uw productieproces vandaag nog. 

Voordelen

 • Haarscherpe, onuitwisbare coderingen 
 • Hoge doorvoersnelheid 
 • Minimale verbruikskosten 
 • Mogelijkheid om te coderen op zowel lage als hoge snelheid. 

Eier dozen coderen 

“Een heldere code op uw eierverpakking is onmisbaar! Het is de eerste indruk die uw consumenten krijgen en kan bepalend zijn voor de verkoop van uw eieren. Bij clever-CPL bieden wij de oplossing met onze krachtige coderingstechnologieën. Dankzij onze technologie zijn de codes op uw verpakking altijd duidelijk leesbaar en geeft uw verpakking een professionele uitstraling. Bovendien kunt u met onze technologie ook informatie over herkomst en vervaldatum aan uw verpakking toevoegen. Ga voor de beste oplossing voor uw eieren coderen en kies voor clever-CPL!” 

Coderen op eier-dozen met Hitachi kleinkarakter  

Verbeter uw eiercoderingsproces met de betrouwbare kleinkarakter inkjetprinters van Hitachi. Onze printers zijn speciaal ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en fouten bij het coderen van eieren te verminderen. Dit maakt onze printers niet alleen betrouwbaar, maar ook duurzaam omdat u geen etiketten meer nodig hebt om codes op eieren aan te brengen. Een perfecte oplossing voor de eierindustrie waarmee u direct bespaart op kosten en uw productieproces optimaliseert.

Met de Hitachi kleinkarakter inkjetprinter kunt u direct uw MOBA inpakmachine koppelen, waardoor fouten bij het coderen van eieren tot het verleden behoren. Hierdoor kunt u garanderen dat de datum op de eieren exact overeenkomt met de datum op de verpakking. Bovendien zorgt de Hitachi inkjetprinter voor duidelijk leesbare codes, wat bijdraagt aan het vertrouwen van consumenten in de kwaliteit van uw eieren en uw productieproces. Dit is van groot belang bij het coderen van eieren, omdat consumenten vaak een meerprijs betalen voor hoogwaardige eieren die passen bij hun levensstijl.

Investeer in de betrouwbare oplossing van Hitachi voor het aanbrengen van codes op eieren en verbeter uw proces vandaag nog. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise in het coderen van eieren voor een efficiënt en duurzaam resultaat. Verbeter uw eiercoderingsproces en verhoog uw efficiëntie met de betrouwbare Hitachi kleinkarakter inkjetprinters.

Efficiënt eierdozen coderen met UNO printer

 

Kies voor efficiënt en betrouwbaar coderen van eierdozen met de UNO Printer. Deze printer is speciaal ontworpen om variabele data, zoals bedrijfsgegevens, tekst, THT-data, barcodes, logo’s en ingrediënten, rechtstreeks aan de productielijn op eierdozen te printen. De UNO printer levert scherpe en duidelijk leesbare eiercoderingen zonder strepen of onscherpte op zowel gecoat karton als gelakte dozen.

Bespaar tijd en vermindert fouten met de UNO Printer. De printer is eenvoudig te bedienen, vereist geen onderhoud en levert hoge resolutie prints. Bovendien is de UNO Printer zuinig in gebruik, waardoor u niet alleen tijd bespaart, maar ook op kosten bespaart. Kies vandaag nog voor de UNO Printer en profiteer van de vele voordelen die deze printer biedt voor het efficiënt coderen van eierdozen.

Bijhorende machines

Klein Karakter Inkjet

 • Afdrukken op diverse materialen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Flexibiliteit in productielijnen

Lasercodering

 • Betrouwbaar en efficiënt
 • Permanente en nauwkeurig
 • Product- en verpakkingcodering

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.