Verpakkingsindustrie

Voor het coderen van uw verpakkingen wilt u een betrouwbare oplossing en natuurlijk de beste oplossing welke bij uw wensen en eisen past.

Verpakkingen zijn er in vele vormen en soorten materialen. We onderscheiden in de verpakkingsindustrie de primaire verpakking om het product te beschermen, de secundaire verpakking waarin de verpakte producten gaan als batch of de tertiaire verpakking waarbij de producten op een pallet verzameld worden. Voor het coderen van uw verpakkingen wilt u een betrouwbare oplossing en natuurlijk de beste oplossing welke bij uw wensen en eisen past. Of het nu gaat om folie, karton, glas, hout of andere materialen, Clever-CPL heeft altijd wel de oplossing.

Primaire verpakking

Voor het coderen van de primaire verpakkingen leveren wij diverse mogelijkheden. Denkt u hierbij aan kleinkarakter inktjet en laser van Hitachi, thermal transferprinters, HP cartridge oplossingen van Norwix, hoge resolutie inktjet oplossingen van Markprint en etiketteer oplossingen van Collamat.

Secundaire verpakking

Voor het coderen van de secundaire verpakkingen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van inkjet en labelen. Wilt u een éénvoudige oplossing dan hebben wij diverse HP cartridge oplossingen van MSSC. Wilt u meer informatie kwijt dan hebben wij hoge resolutie inktjetoplossingen van Tiflex. Is uw verpakking niet geschikt voor inktjet dan hebben wij diverse Print & Apply oplossingen van Collamat of Good Tech.

Palletlabeling

Uw Pallet voorzien van de juiste label(s). Met Good Tech bieden wij u de meest geavanceerde palletlabelaar in de markt afgestemd op uw applicatie.

Uiteraard bieden wij u ook éénvoudige standalone etikettenprinters van Sato, Zebra of Novex waarmee u zelf u eigen etiketten kunt printen.

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!