Voedingsindustrie

De voedingsindustrie stelt hoge eisen aan de apparatuur in hun productie. Clever-CPL helpt u hierbij.

Track and trace een begrip. Volg je product van producent tot consument. Clever-CPL identificeert uw product met houdbaarheid en batchcode. Dit zal gedaan worden om uw omverpakking met de juiste informatie en de pallet met een SSCC etiket volgens de richtlijnen van GS1 te voorzien. Dit aangestuurd met behulp van inventieve software, en dus om alles in de keten sluitend te maken.

Kleinkarakter Inkjet

Betrouwbare en onderhoudsvriendelijke Hitachi inkjetprinters zorgen voor een constante kwaliteit van uw afdruk op bijna alle materialen. Variabele tekstenlogo’s, batchcodes en datums kunnen op hoge snelheid op uw product worden aangebracht. Hitachi inkjetprinters hebben een zeer goede reputatie op het gebied van bedieningsgemak, betrouwbaarheid en efficiëntie. En kan dus veel gebruikt binnen de voedingsindustrie. De Hitachi inkjetprinter stopt nooit! De Hitachi inkjet printer is Nicelabel compatible

Laser

Robuust, veelzijdig en krachtig. Zo kan de Hitachi omschreven door velen: Hitachi laser voor industriële coderingseisen.

De LM-serie is een CO2 vectorlaser. Ons brede scala aan golflengtes evenals de flexibele kracht- en focale lens configuratie zorgt voor prestaties die bij uitstek geschikt zijn voor codering op verschillende verpakkingssubstraten. Het gaat hier om papier, karton, glas of plastic. Een innovatief trapsgewijs ontwerp van de behuizing ondersteund door een efficiënt koelluchtstroom zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid.  Het resultaat is een zeer laag energieverbruik en, duidelijke codering, zelfs bij kleine lettergroottes.

Kleine buitenafmetingen en een krachtig “on board” besturingssysteem maakt eenvoudige hardware en software integratie van de LM-serie in fabrieksnetwerken mogelijk. De Hitachi Laser is Nicelabel compatible.

Etiketteren

Het assortiment etiketteermachines van Clever-CPL is onbeperkt. De Collamat etiketteermachines worden gekenmerkt door een eenvoudig ontwerp, gecombineerd met optimale flexibiliteit en functionaliteit. Van eenvoudige stand alone oplossing tot volledig geïntegreerd systeem. Onze machines zijn compatibel en kunnen eenvoudig in andere systemen worden geïntegreerd. Dit is een groot voordeel. Zowel voor bij de aanschaf van nieuwe oplossingen als bij het ontwikkelen en vernieuwen van bestaande productielijnen. Door het brede assortiment aan Collamat machines biedt Clever-CPL een breed scala aan mogelijkheden. Waarmee op passende wijze in de behoeften van de klant kan worden voorzien, van semiautomatische oplossingen tot geautomatiseerde high-speed oplossingen. De etiketteermachines, die perfect in elke etiketteringsoplossing kunnen worden geïntegreerd, zijn ook gespecialiseerd voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie

Folieprinter

Met de Clever-CPL folieprinter hebben we de norm gesteld bij het bedrukken van folieverpakkingen. Van een houdbaarheidsdatum tot een complete tekst. Printbreedtes van 50 to 125 mm, zowel als meerbanig printen behoort tot de mogelijkheden. Het centrale sleutelwoord is flexibiliteit: of het nu gaat om modus, snelheid, printresolutie of installatiepositie – er zijn geen grenzen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Onze folieprinters zijn ook Nicelabel compatible.

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!